„Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy írni veszélyes, mert nincs rá garancia, hogy a szavaidat ugyanolyan hangulatban olvassák majd, mint amilyenben leírtad őket.”

/Jojo Moyes – Az utolsó szerelmes levél/



2015. december 22., kedd

A hónap rajongója pályázat - December - Karácsonyi ajándékötletek


Karácsonyi buzgó előkészületek miatt egy kicsi megkésve, de meghoztuk a decemberi A párválasztó hónap rajongója pályázatot. Ha már említettem a karácsonyt, természetesen ehhez lesz köze a mostani bejegyzésemnek is. Kiszemeltünk néhány remek ajándékötletet (ami persze párválasztós), amit adhattok fanatikus ismerőseiteknek, és ha már itt tartunk, akkor egy-egy elszólásban utalhattok arra, hogy ,,milyen jó passzolna a szobám színéhez ez a párválasztós párna..."


A bejegyzésben tehát összegyűjtöttünk remek, hasznos és bizony gyönyörűséges dolgokat, amikhez linkeket is mellékeltünk. Itt megemlíteném, hogy azért e poszt létrehozásában (és a többiben is) Edith nagy segítségét meg kell köszönnöm, hiszen az, hogy idén A párválasztó-The Selection bloggerje lettem, azért ez nagyon sokat segített, hogy rengetegen megismerjék a blogomat, és igazán kreatív bejegyzéseket hoztunk létre közösen

Tehát. Mi magunk is elmondjuk, hogy melyik tárgynak örülnénk a legjobban, és arra kérünk Titeket is, hogy osszátok meg velünk, hogy mi tetszik, mire vágytok a legjobban. 

A Redbubble művész shopban olyan művészek és dizájnerek árulják alkotásaikat, akik a legkülönfélébb műfajban alkotnak. A különböző tárgyakon látható grafikák mind saját szellemi tulajdonuk és ezekhez foghatót, másolatot nem találsz. Itt árulja Bookscupcake az olvasás és könyvek szerelmeseinek alkotásait. Már két Párválasztós dizájn is megtalálható online shopjában és bárki kérhet tőle egyedi grafikát, amennyiben megvan az elképzelése róla. Az ilyen egyedi ajándékoknak azonban hátránya, hogy igen magas áron lehet hozzájuk jutni, szóval mélyen a zsebetekbe kell nyúlnotok, ha a barátnőtöknek innen választotok ajándékot.



Ezen kívül bögre, neszeszer, napló és poszter is kapható és még sok minden. (http://theselection-hungary.tumblr.com/post/132720622102/books-cupcakes-im-choosing-me-the)


VintagemeBilbao Etsy boltjában sok Párválasztós kincset találhattok. Aspen aprópénzzel teli befőttes üvegétől kezdve, Amercia Párválasztós kitűzőjén át remek ereklyék lehetnek egy igazi fangirlnek. Az árak pedig nagyon barátiak egy külföldi webshophoz képest.
Karkötő medállal – minden könyvhöz külön(4800Ft): https://www.etsy.com/listing/201222694/the-selection-of-kiera-cass-bracelet?ref=related-4

Szintén az Etsy webshopban rendelhető meg egy félig antik-félig modern szobai dekoráció. A Párválasztó könyvborítókat ugyanis CartabanCards régi enciklopédiák lapjaira nyomtatja, majd hozzá illő keretbe teszi őket. Ilyen biztos nem fog lógni minden lány szobájában, hiszen minden lap egyedi! Árban pedig verhetetlen, hiszen 2300 Ft körül már hozzájuthatsz.

Még mindig az Etsy vizein evezve (igen, jól szét kell nézni, mert sok szuper dolog található) CraftingCall Párválasztós karkötője is elég egyedi. Még nem találkoztam olyan medállal, ami kinyitható lenne, mint ezek a karkötőn. Bár fotó nem készült róla, azért szívesen belelesnék, mit is rejtenek a mini könyvek, de közel 9000 Ft-ért talán valami más ajándékot választanék. Azért egy kulcstartó sem lenne utolsó ;)
Ha valami igazán menő és szórakoztató ajándékot szeretnétek (igen, jól sejtitek, ez nem lesz olcsó), akkor rendeljétek meg a Párválasztó kínai kiadását, amiben ezek a szuper felnőtt színezők is benne lesznek!  Kiera Cass teljesen odavolt, amikor meglátta!

Ha a barátnőtök inkább a divat szerelmese, mint az apróságoké, akkor biztos örülne egy Párválasztó ihletésű szoknyának, amit a Polyvore webshopban most akciósan megvásárolhatsz. Talán kicsit soknak tűnik 14.000Ft ezért a szoknyáért, de az biztos, hogy mindig a kedvenc történeted jut majd róla eszedbe.

Életre keltek a Párválasztó ékszerek. Viviane Hebel, aki már más remek könyvékszereket is elkészített, felvette a listájára America madaras nyakláncát, az Északi lázadó Csillag nyakláncot, Maxon karkötőjét és az eljegyzési gyűrűt. 
http://www.hebeldesign.com/The-Selection_c93.htm

A moszkvai Krukrustudió indie boltban igazán figyelemre méltó ajándékok sorakoznak. Sajnos az alábbi táskák között nem találkoztam Párválasztóssal , de ami késik, nem múlik. Igazán ötletesek ezek a könyvek inspirálta darabok és online is elérhetőek.

Azt pedig már mondanom sem kell, hogy egy jó könyvjelzőt mindig találtok a Párválasztó oldalon, legyen az egy már elkészült darab, vagy külön kérés, bármikor kézenfekvő és imádnivaló .

Edith elmondása szerint, amit ő szívesen elfogadna ezek közül, az egy párna az első shopból, a hangjegyes szoknya, és az enciklopédiára nyomtatott könyvborító. Ráadásul utólag is nagyon bánja, hogy júniusban nem látogatott el a Moszkvai indie boltba megnézni a különleges táskákat.
Nekem személy szerint a laptoptartó tetszik a legjobban, hiszen nem olyan rég vettem magamnak egyet. A másik pedig a hangjegyes szoknya, ami szerintem is nagyon menő, és ugyanazon az oldalon a kékes karkötő. 

És Ti hogy vagytok vele? Melyiket vásárolnátok meg szívesen magatoknak, vagy akár ismerőseiteknek, barátoknak? 

4 megjegyzés:

  1. Igen a hangjegyes szoknyát én is elfogadnám és a párnát is sőt Maxon karkötője nagyon kell nekem :D Meg ugyanezeket megvenném a barátnőimnek.Mondjuk bármelyikért oda lennék :)

    VálaszTörlés
  2. Igen a hangjegyes szoknyát én is elfogadnám és a párnát is sőt Maxon karkötője nagyon kell nekem :D Meg ugyanezeket megvenném a barátnőimnek.Mondjuk bármelyikért oda lennék :)

    VálaszTörlés
  3. Én nem is tudom de talán egy párnát vagy egy telefon tokot vásárolnék :)

    VálaszTörlés